1st Gourmet Olive Exhibition & Delicacies / 20-22/5/2016/Θεσσαλονίκη
Η Tropos Branding Co θα είναι εκεί. Ο κ. Χρήστος Κατσάνος, Brand Strategist, θα μιλήσει τις 18:20 ημέρα Παρασκευή 19/5/2016, με θέμα “Απ’ την ιδέα στην εξωστρεφή επιχείρηση”
Η Tropos Branding Co θα είναι εκεί. Ο κ. Χρήστος Κατσάνος, Brand Strategist, θα μιλήσει τις 18:20 ημέρα Παρασκευή 19/5/2016, με θέμα “Απ’ την ιδέα στην εξωστρεφή επιχείρηση”
Ο πανέμορφος χώρος της έκθεσης εμφανίζεται στις φωτογραφίες.
Δίπλα στο Porto Palace Hotel Thessaloniki και 5 λεπτά από το κέντρο, στη δυτική είσοδο της πόλης!
Δείτε το πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων εδώ:
http://www.gourmetoliveexhibition.com/…/ParallelEventsType-…
Kλείστε θέση για τις εκδηλώσεις στέλνοντας στο events@gourmetoliveexhibition.com
Δίπλα στο Porto Palace Hotel Thessaloniki και 5 λεπτά από το κέντρο, στη δυτική είσοδο της πόλης!
Δείτε το πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων εδώ:
http://www.gourmetoliveexhibition.com/…/ParallelEventsType-…
Kλείστε θέση για τις εκδηλώσεις στέλνοντας στο events@gourmetoliveexhibition.com
Πρόγραμμα
"Κτίζοντας την προστιθέμενη αξία του Ελληνικού ελαιολάδου”
Συντονίστρια: κ. Μάγια Τσόκλη, Δημοσιογράφος
16:00 Χαιρετισμός: “Πως το κρασί έγινε Brand Name”
κ. Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Χαιρετισμός
Δρ Κυριάκος Λουφάκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος
16:10 “Γαστρονομική και τουριστική ατζέντα Θεσσαλονίκης”
κ. Σπύρος Πέγκας, Αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων και Τουρισμού
16:30 “Ορθές Πρακτικές από το χωράφι ως την τυποποίηση. Ο ρόλος της οργανοληπτικής αξιολόγησης”
κ. Γιάννης Καρβέλας, Διευθυντής PARATUS Europe, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
16:50 “Φαινόλες ελαιολάδου και προστασία της υγείας:
Νέα επιστημονικά δεδομένα και νέες τάσεις στην αγορά”
Δρ Προκόπης Μαγιάτης, Αναπληρωτής Καθηγητής,
Φαρμακευτικό τμήμα, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
17:10 Διάλειμμα
17:20 “Νέα συστήματα καλλιέργειας ελιάς για μηχανική συγκομιδή.”
Δρ Αθανάσιος Γκέρτσης, Καθηγητής Perrotis College, Διευθυντής ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΙΑΣ ΚΡΙΝΟΣ
17:40 “Ελληνική διατροφή: Ποια τα οφέλη της στον σύγχρονο τρόπο ζωής”
κ. Ειρήνη Πασχαλέρη, Βιολόγος / διατροφολόγος, αρθρογράφος υγείας
18:00 “Εξαγωγική στρατηγική ελαιολάδου”
κ. Μπάμπης Φιλαδαρλής, Διευθύνων Σύμβουλος, Global Greece – Ειδικός Σύμβουλος Εξαγωγών
18:20 “Απ’ την ιδέα στην εξωστρεφή επιχείρηση”
κ. Χρήστος Κατσάνος, Brand Strategist, Total Greenhouse & Farm Management Consultant
18:40 “Ένα επιτυχημένο μοντέλο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας”
κ. Μελίνα Ταπραντζή. Wise Greece
Συντονίστρια: κ. Μάγια Τσόκλη, Δημοσιογράφος
16:00 Χαιρετισμός: “Πως το κρασί έγινε Brand Name”
κ. Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Χαιρετισμός
Δρ Κυριάκος Λουφάκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος
16:10 “Γαστρονομική και τουριστική ατζέντα Θεσσαλονίκης”
κ. Σπύρος Πέγκας, Αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων και Τουρισμού
16:30 “Ορθές Πρακτικές από το χωράφι ως την τυποποίηση. Ο ρόλος της οργανοληπτικής αξιολόγησης”
κ. Γιάννης Καρβέλας, Διευθυντής PARATUS Europe, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
16:50 “Φαινόλες ελαιολάδου και προστασία της υγείας:
Νέα επιστημονικά δεδομένα και νέες τάσεις στην αγορά”
Δρ Προκόπης Μαγιάτης, Αναπληρωτής Καθηγητής,
Φαρμακευτικό τμήμα, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
17:10 Διάλειμμα
17:20 “Νέα συστήματα καλλιέργειας ελιάς για μηχανική συγκομιδή.”
Δρ Αθανάσιος Γκέρτσης, Καθηγητής Perrotis College, Διευθυντής ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΙΑΣ ΚΡΙΝΟΣ
17:40 “Ελληνική διατροφή: Ποια τα οφέλη της στον σύγχρονο τρόπο ζωής”
κ. Ειρήνη Πασχαλέρη, Βιολόγος / διατροφολόγος, αρθρογράφος υγείας
18:00 “Εξαγωγική στρατηγική ελαιολάδου”
κ. Μπάμπης Φιλαδαρλής, Διευθύνων Σύμβουλος, Global Greece – Ειδικός Σύμβουλος Εξαγωγών
18:20 “Απ’ την ιδέα στην εξωστρεφή επιχείρηση”
κ. Χρήστος Κατσάνος, Brand Strategist, Total Greenhouse & Farm Management Consultant
18:40 “Ένα επιτυχημένο μοντέλο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας”
κ. Μελίνα Ταπραντζή. Wise Greece
Blogger Comment